Dag 2

Vandaag heb ik wel een poos in de keuken gestaan. Ik heb tussen de 5 en 6 liter erwtensoep gemaakt. Heerlijk met dit weer. We hadden dit vandaag als avondmaaltijd. Morgen nemen we nog een kop soep als lunch en de rest vries ik in eenpersoonsporties in. Altijd makkelijk om snel een goed gevulde soep bij de hand te hebben als je geen tijd hebt om te koken!

  • Ontbijt: Bananensmoothie (banaan, water, paranoten, proteinepoeder), thee met honing
  • Tussendoor: diksap met rozijnenballen
  • Lunch: Salade van wat er was (Chineese kool, wortel, tomaat, komkommer, paprika, tonijn) met zelfgemaakte mayonaise
  • Tussendoor: thee met honing, gedroogde abrikozen, nootjes
  • Diner: Erwtensoep met als toetje zelfgemaakte stoofpeertjes (recept volgt)

 

Mijn favoriete boeken