google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Bananen-spinazie smoothie

1
407

Soms zou ik willen dat onze kinderen wat meer (rauwe) groenten zouden eten. Hoewel ik denk dat wij niets te klagen hebben, kan het altijd beter. Nu de kinderen zo gek zijn op de bananen-walnoten smoothies die ik voor hem maak dacht ik dat het tijd is voor een andere versie. Ze vonden het allebei heerlijk! Ze hadden in eerste instantie niet eens door dat er spinazie in zat. Mooi!

Voor 1 persoon:

  • 1 banaan
  • handje vol spinazie (gewassen)
  • 1 el amandelpasta (te koop bij een natuurvoedingswinkel)
  • proteïne poeder (optioneel)
  • water
De de gepelde en in stukken gebroken banaan in een blender samen met de spinazie, amandelpasta, proteïne poeder en wat water in een blender of keukenmachine. Meng dit in een minuutje tot een lekkere smoothie. Voeg naar wens nog meer water toe totdat de gewenste dikte bereikt is.
Serveer meteen.

 

1 REACTIE

  1. Ik heb het vanmorgen als oibntjt gedronken. Ik moest wel even moed verzamelen voor de eerste slok maar het viel best mee. De rest van de week kan ik verder wennen want ik heb natuurlijk nu een hele zak spinazie in mijn koelkast liggen. Groetjes, Marlous

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here