Zo veel mogelijk gezond. Een persoonlijk blog sinds 2010.

Bananen-spinazie smoothie

Soms zou ik willen dat onze kinderen wat meer (rauwe) groenten zouden eten. Hoewel ik denk dat wij niets te klagen hebben, kan het altijd beter. Nu de kinderen zo gek zijn op de bananen-walnoten smoothies die ik voor hem maak dacht ik dat het tijd is voor een andere versie. Ze vonden het allebei heerlijk! Ze hadden in eerste instantie niet eens door dat er spinazie in zat. Mooi!

Voor 1 persoon:

  • 1 banaan
  • handje vol spinazie (gewassen)
  • 1 el amandelpasta (te koop bij een natuurvoedingswinkel)
  • proteïne poeder (optioneel)
  • water
De de gepelde en in stukken gebroken banaan in een blender samen met de spinazie, amandelpasta, proteïne poeder en wat water in een blender of keukenmachine. Meng dit in een minuutje tot een lekkere smoothie. Voeg naar wens nog meer water toe totdat de gewenste dikte bereikt is.
Serveer meteen.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Mijn favoriete boeken

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ik heb het vanmorgen als oibntjt gedronken. Ik moest wel even moed verzamelen voor de eerste slok maar het viel best mee. De rest van de week kan ik verder wennen want ik heb natuurlijk nu een hele zak spinazie in mijn koelkast liggen. Groetjes, Marlous