google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

1 minuut shoppen!

2
265

Op Facebook “like” ik de pagina van EkoPlaza. Het is een supermarkt waar ik regelmatig boodschappen doe. Op deze manier is het makkelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes. Zo kwam ook dit voorbij:

Een jaar lang gratis boodschappen!

Wie heeft het beste biologische recept van Nederland?


Op 8 maart opent EkoPlaza een winkel in Leeuwarden en Delft en geeft daarmee de mijlpaal van de 50ste bereikt. Dit gaan we natuurlijk samen met u vieren. In samenwerking met foodzender 24Kitchen organiseren we een kookwedstrijd. Via Facebook en de EkoPlaza website kunt u tot en met 3 maart uw lekkerste biologische recept insturen. Uit alle inzendingen worden vier genomineerde gekozen, die het op 8 maart live tegen elkaar gaan opnemen in Leeuwarden en Delft.

In beide winkels gaan twee mensen, onder leiding van 24Kitchen chefs Giovanni Caminita en Danny Jansen, hun eigen ingezonden maaltijd bereiden en strijden om de hoofdprijs. Zij gaan op die dag hun eigen ingezonden maaltijd bereiden.

Maar, er is nog een uitdaging; het recept met de meeste Facebook likes mag een één minuut gratis winkelen bij EkoPlaza. De 50 beste recepten worden gebundeld in een EkoPlaza kookboek, dat zowel online als in print gepubliceerd zal worden.

Ik plaatste een linkje van mijn amandel-zadenreep op de pagina van EkoPlaza en begon al mijn vrienden en bekenden op Facebook te stalken. Niet zonder succes! Ik kreeg bericht dat ik de gelukkige winnaar ben van 1 minuut gratis shoppen. Hieronder het filmpje van mijn “1 minute of fame”.

Vorig artikelChips van bataat
Volgend artikelEenvoudige hutspot
Avatar
Er staan weer workshops gepland! Lijkt het je leuk om mee te doen kijk dan eens onder tab workshops. Misschien zit er een leuke voor je bij!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here