Ontbijtpudding met avocado en havermout

Ik merk dat ik steeds minder vaak een berichtje schrijf. Het is druk op mijn werk. Ik heb sinds kort een nieuwe rol en doe nu meer met social media. Twitter en Facebook. Heel erg leuk! En daarnaast ben ik natuurlijk bezig met de opleiding Trainer Hormoonfactor wat echt super leuk is! Maar wat ook best veel tijd kost. Tja en je tijd kun je maar 1 keer besteden. Veel tijd gaat dus naar het studeren. Als het goed is en ik slaag voor het examen heb ik na 8 juni weer meer tijd!

Helaas was er geen muntblaadje voorhanden voor een gezelligere foto 🙁

Dit receptje is zo lekker! Het is net pudding. En dan zit het ook nog eens vol met goede stoffen! Dat vind ik tenminste. Marco, mijn man is het hier niet helemaal mee eens…. 🙂

  • 1 rijpe avocado
  • 2 eetlepels havermout
  • 1 tl honing (optioneel)
  • 2 theelepels rauwe cacao
  • water om de gewense dikte te krijgen

Doe alles in een blender of mix met een staafmixer tot je een mooie dikke pudding krijgt. Thats it!

Ook makkelijk om mee te nemen. Deksel er op en gaan.

Mijn favoriete boeken