Zo veel mogelijk gezond. Een persoonlijk blog sinds 2010.

Dag 7, een van de juffen merkt al positief verschil!

Iedere avond vraag ik aan Tom hoe hij zich voelt, hoe het met de buikpijn is en hoe het in zijn hoofd gaat. Gek moet hij er van worden! Hij voelt zich goed. Vandaag had hij na de lunch weer wat buikpijn. Ik vermoed door het zelfgebakken brood (op basis van amandelmeel en eieren). Hij gaf aan dat het dinsdag kwam (toen had hij het ook) doordat hij te veel gegeten had en dat het vandaag kwam door de komkommer in combinatie met runderrookvlees wat ik hem had meegegeven. De buikpijn was wel redelijk snel weer weg.

Hij vertelde me ook dat de juf die op maandag-dinsdag en woensdag lesgeeft tegen hem gezegd had dat ze vond dat het beter gaat in de klas. Ook heeft de andere juf dit ‘s ochtends aan Marco verteld. Super! Dat is waar we dit voor doen. Vrijdagmiddag hebben we een gesprek met de psychologe en beide juffen op school om te horen wat de school op een eenvoudige manier zou kunnen doen om beter met Tom om te gaan. Het zou mooi zijn als ze tijdens dit gesprek ook nog een keer zeggen dat ze merken dat het beter gaat. Ik ben benieuwd!

  • Ontbijt: Smoothie (banaan- walnoot)
  • Tussendoor: Diksap, kiwi
  • Lunch: Wortel-kipsalade, 4 plakjes glutenvrij brood met abrikozenjam, komkommer, plakjes runderrookvlees (niet op de foto)
  • Tussendoor: water en fruit
  • Diner: Stamppot van wortel met pastinaak en spekjes – bakje rozijntjes

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Mijn favoriete boeken

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Speltmeel is niet glutenvrij. Straks misschien wel weer als we er achter zijn waar hij op reageert. Het lijkt er in ieder geval op dat hij op iets reageert wat hij nu niet meer eet.

 1. Hoi Barbara,

  Goed bezig! Knap hoor.
  Hopelijk verdien je de energie die je erin stopt dubbel-en-dwars terug.
  Klinkt allemaal heel lekker…

  Groetjes, Coletta