Dag 15 en verder

De afgelopen 2 weken heb ik dagelijks bijgehouden wat we eten. Ik merk dat het goed gaat met ons mannetje. Hoewel het nog veel te vroeg is om conclusies te trekken. Hij lijkt alerter. Tom is zelf ook heel bewust van wat hij wel niet mag eten. Hij zal zonder ons ook niet snel iets pakken wat niet mag. Hij vindt op deze manier eten fijn. Tenminste dat vertelde hij gisterenmiddag tegen een vriendje.

Vandaag was het wel moeilijk voor hem. We gingen naar de carnavals optocht in Son. Ouders van een goede vriend van ons woont langs de route en daar verzamelden we. Zijn moeder had heel goed gezorgd. 2 soorten gebak, paaseitjes (ja ze liggen al weer in de winkel!), witte broodjes, knakworsten noem maar op. Net allemaal dingen die ons mannetje niet mag hebben. Na de optocht zijn we weer naar huis gegaan en daar heb ik Tom lekker verwend met dingen die wel mogen. Als avondeten nog een hamburger, ovenfriet (zelfgemaakt) en een salade.

We gaan nog 3 weken op deze manier door en gaan dan beginnen met het testen van brood. Dat is wat hij het meeste mist. Ik denk dat ik alleen 100% biologisch volkorenbrood en zuurdesembrood ga testen. Ik zal niet meer terug gaan naar het niet biologische volkorenbrood wat ik voorheen bij de Albert Heijn kocht. Belangrijk is nog wel om een smakelijk brood te vinden voor ons allemaal. Ik en Sophie vinden het biologische Alisonbrood lekker. Maar Marco vindt  dat niet te pruimen. Op dit moment eet Marco toch nauwelijks brood omdat hij een paar kilo wil verliezen. Ik heb dus nog even.

Maar samenvattend kan ik zeggen dat we absoluut het gevoel hebben op de goede weg te zijn. Ik heb mezelf tot en met de zomervakantie gegeven.

Gepubliceerd door Barbara

Er staan weer workshops gepland! Lijkt het je leuk om mee te doen kijk dan eens onder tab workshops. Misschien zit er een leuke voor je bij!

Doe mee met de conversatie

  1. Avatar

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Een vraag over brood. Is het niet zo dat wanneer Tom het dpp iv enzym inneemt hij weer brood kan eten of denk ik nu te simpel:-s