google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Review: Paleo2Go Neutraliscious cakemix

2
477

Sabine van Paleo2Go begon een dik jaar geleden met het verkopen van heerlijke cakejes. Gezond snoepen en je hoeft er niet eens iets voor te doen. Heel handig! Hoewel het assortiment inmiddels wat kleiner geworden is kun je op haar site Paleo2Go nog steeds allerlei heerlijks bestellen. Soms lijkt het alsof het niet kan. Maar dan moet Sabine weer de keuken in en een nieuwe voorraad maken…..

Sinds april 2014 is er nog een product bijgekomen: Een kant-en-klare-cakemix! Uiteraard vrij van alle rotzooi. Toen Sabine mij enkele weken geleden vroeg of ik een zakje cakemix wilde proberen kon ik natuurlijk geen “nee” zeggen. De verpakking alleen al ziet er erg verleidelijk en heel mooi uit. Ik was uiteraard nieuwsgierig!

Paleo2go

 

Bereiden is echt een “piece of cake”

Er zitten slechts een paar ingrediënten in: kokosmeel, palmsuiker, kaneel, bakpoeder en zout. Het enige wat je nog toe hoeft te voegen is 8 eieren en wat kokosolie. Zelfs kokosolie kun je tegenwoordig bij de supermarkt kopen (Yay!). Makkelijker kan niet.

Men neme 1 verpakking neutraliscious cakemix. Meel in een kom, eieren er bij, kokosolie wegen, even smelten en ook in de kom. Hup alles door elkaar mengen, in de cakevorm doen, in de oven en 35 minuten later heb je een heerlijke cake. Ideaal wanneer je onverwachts bezoek krijgt. Je kunt echt in een handomdraai een lekkere en verantwoorde cake bakken.

Zelf voegde ik nog 2 appels toe aan het deeg. Dan krijg je net wat meer frisheid. Zo zijn er natuurlijk talloze combinaties te bedenken.Wat is jouw favoriete combi?

Wat vind ik er van?

De smaak is lekker! Ook voor mensen die helemaal niet met gezondheid bezig zijn is deze cake perfect. En dat vind ik echt een grote uitkomst. Hoe vaak krijg je niet te horen: oh daar heb je haar weer met die gezonde dingen, ik ga liever gewoon dood. (Ja echt!). Bij deze cake heeft niemand ook maar iets in de gaten.

Mocht je nog maar net bezig zijn met gezonde voeding dan is deze cake ook perfect. Je kunt zo eens aan een paleo baksel wennen zonder dat je meteen de toch wat duurdere ingrediënten hoeft aan te schaffen.

Je koopt deze cakemix oa bij Puur Mieke.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here