google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Rabenhorst sappen

0
720

Een tijdje geleden kreeg ik van de webshop WinkelGlutenvrij een aantal flessen Rabenhorst sappen toegestuurd om te proberen. Dat was een leuk cadeautje! Vooral de kinderen waren hier erg enthousiast over. Wij kenden Rabenhorst al wel een beetje. Het zijn biologische sappen die in bruine glazen flessen zitten. Omdat het biologische sappen zijn waar absoluut geen rare dingen aan toegevoegd zijn staan ze soms op mijn boodschappenlijstje.

In veel gezinnen staat in het weekend een glaasje frisdrank op het menu. Bij ons is dat een glas sap. Vooral de kindermixen zijn hier favoriet. Onze kids noemen het ook wel ravensap. “Mam, mag ik nog wat ravensap?”.

Rabenhorst

Sinds begin dit jaar heeft Rabenhorst 3 superfoodsappen in het assortiment opgenomen. Dit was nieuw voor mij. Daarom vond ik het extra leuk om een van deze superfood sappen te mogen proberen. Ik kreeg de Bio Tarwegras toegestuurd. Omdat ik zelf ook nog nooit tarwegras had gedronken wat ik hier extra nieuwsgierig naar. Van wat ik begreep is puur tarwegras helemaal niet zo lekker. Je neemt het echt vanwege de gezondheidsvoordelen. Niet omdat het nu zo lekker is.

Ik moet zeggen de smaak van de tarwegras mix viel me helemaal niet tegen. Doordat het voor 45% uit tarwegrassap bestaat met daarbij nog groene thee en citroen is het eigenlijk heel verfrissend. Echt lekker voor een mooie warme dag.

Rabenhorst2

Rabenhorst Tarwegras

Organische tarwegrascocktail met spirulina- microalgen, groene thee-extract en citroen. Geniet van dit heerlijke en uitgekiende sap met jong tarwegras, groene thee-extract, citroen en spirulina-microalgen. Het bereiden van een sap dat al het goeds van vers tarwegras bevat, is iets wat de mensen al eeuwen bezighoudt.
Geen gedoe met het zelf uitpersen van tarwegras. Rabenhorst bereidt uit de fijnste spirulina microalgen en groene thee-extract een uitgebalanceerd sap waarvan u vooral bij het ontbijt kunt genieten.

Wil je zelf eens een van de sappen van Rabenhorst proberen dan kun je oa terecht bij WinkelGlutenvrij. Naast de heerlijke sappen van Rabenhorst heeft deze online shop een zeer uitgebreid assortiment glutenvrije producten. Waaronder ook een flink aantal biologische producten. Ideaal dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here