google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Product review: Nutty Cake van Paleo2Go + win actie!

60
474

Pas was ik een weekendje weg. Een heerlijk paleo vitaliteitsweekend. In totaal met 18 dames een weekend vertoeven in de prachtige landelijke omgeving van Delft.

De dames die het weekend georganiseerd hadden hadden heel veel lekkere verantwoorde hapjes en snacks geregeld. Daarnaast werd er heerlijk gekookt. Ik heb heel veel inspiratie opgedaan en heel erg veel leuke mensen ontmoet! Een van die heerlijke dingen die we mochten proeven waren de cakes van Paleo2Go.

Schermafbeelding 2013-09-15 om 08.33.42

20130915-082959

Ik had de site Paleo 2 go al eens voorbij zien komen. Het is een heldere overzichtelijke site met een heerlijk assortiment! Wanneer je bewust geen geraffineerde suiker eet, geen gluten en/of granen en ook geen zuivel wilt eten is het niet te doen om aan een heerlijke muffin of cakeje te komen anders dan het zelf te maken. Ik weet er alles van! Gelukkig ben ik iemand die van bakken houd.

Maar mocht je geen “bakker” zijn, of gewoon geen tijd of zin hebben om te bakken dan is Paleo 2 go echt een geweldige uitkomst! Je kunt er van alles bestellen, er is voor elk wat wils. Wat dacht je van een “Brownybomb, een whitybomb of een zonnebloempit cake. Het lijkt me allemaal heerlijk! En bovendien is alles gemaakt met alleen maar biologische ingrediënten!

Ik probeerde de nutty cake. Hij was heerlijk. Het lekkere vond ik vooral dat er niet alleen heel fijn gemalen noten door zitten maar dat er ook nog kleine stukjes noot in zaten zodat de cake ook een bite had.

Meedoen met de winactie?

Wil jij ook de nutty cake winnen?  Dat kan! Sabine van Paleo 2 Go stelt 1 mini doos twv € 4,95 ter beschikking! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie in de comments hieronder achter te laten. Op vrijdag 20 september aan het eind van de dag zal ik hier de winnaar bekend maken.

De winactie is voorbij. De winnaar is Els van Gestel!

Korting:

Mocht je niet kunnen wachten en al meteen lekkere brownies, cakes of cupcakes willen proeven maak dan gebruik van de code Barbara Eet voor 10% korting op je bestelling! Deze code is geldig tot 30 september.

Paleo 2 Go geeft zelf ook regelmatig een doosje van deze overheerlijk tractaties weg. Wil je hier ook kans op maken volg Paleo 2 Go op Facebook. Dan mis je niets!

60 REACTIES

 1. Hallo Barbara, Leuke actie daar doe ik graag aan mee !
  Heb je nog maar net geliked,kwam je tegen bij Oerkracht Voedingsadvies !
  Vind het erg leuk dat jullie allemaal met elkaar samenwerken !
  Ben begonnen met Paleo ,maar ondertussen al een hele lijst ! 🙂
  En Barbara Eet nu ook !
  Heerlijk om zelf allerlei recepten uit te proberen ,of een variatie op te maken !
  Benieuwd war er nog voor recepten volgen ,Succes !!

  • Hey Corrie, helaas was je net te laat voor de win-actie. Zojuist is er een nieuwe win-actie online gekomen. Daar kun je tot en met as zaterdag aan mee doen!

  • Ik vind het allebei lekker! Paleo2Go is ook helemaal zelf gebakken met biologische ingrediënten. Het grote voordeel is dat je dan een keer niet hoeft te bakken 😉

 2. Leuke actie, maar ook leuk om de site even op te zoeken. Ik kan mijn weg wel vinden in het zelf bakken ondertussen. Maar kijk als mensen aan mij gaan vragen waar ze mij op kunnen trakteren, dan kan ik ze de link toesturen. Dank je, ik ben benieuwd naar de smaak.

 3. Het lijkt me erg fijn om ipv zelf iets glutenvrij ‘s te bakken (dat doe ik inmiddels 6 jaar) me te laten verwennen door deze heerlijk uitziende gebakjes van paleo2go.. 🙂

 4. Zelf bak ik graag maar zou heel graag eens iets van iemand anders willen proeven!!! ik heb wel al regelmatig op de site gekeken en ben wel heel nieuwsgierig geworden!

 5. Hey Barbara,

  Ik doe ook graag mee! Ben heel benieuwd naar hun producten, de webshop ziet er in ieder geval goed uit. Zouden we vaker wat mee moeten doen 😉

  Groetjes!
  Heleen

 6. Het maakt me erg nieuwsgierig. Ik ben niet zo thuis in de biologische wereld…maar ik denk steeds vaker aan wat we allemaal binnen krijgen…ik zou het graag eens uit proberen!

 7. Ik doe op de valreep ook snel nog even mee. Lijkt me heerlijk. Tenminste gebak dat verantwoord is. Ik zondig wel heel af en toe bij verjaardagen, maar eigenlijk altijd wel met schuldgevoel naar mezelf. Ik word daar gelukkig niet meteen doodziek van. Soms een slapeloze nacht, dat wel. En nee, zelf bakken zie ik niet zo zitten. Zeer benieuwd dus naar deze nutty cake.

 8. Hmmmm…. lijkt me heerlijk! Meestal is de zaterdagmiddag mijn bakmoment. Maar sinds deze zomer heeft mijn vader een kringloopwinkel in Dalen geopend. Mijn man en ik gaan er om en om heen op zaterdag om hem te helpen. Wat is het onwijs leuk om in een kringloop te werken! Nou is het enige probleem dat ik dus om de week bak… tot nu toe was de oplossing om dan maar een week geen versnaperingen te nemen, maar dit biedt weer nieuwe mogelijkheden 🙂

 9. Ben nu al een tijdje bezig om verantwoord te eten en het gaat met vallen en opstaan,
  vooral het suikervrij eten valt me zwaarder dan ik verwacht had, dus als ik dan iets mag/kan proberen dan waag ik een kans want mijn zelfgemaakte baksels zijn tot nu toe nog niet erg succesvol, maar opgeven is geen optie dus “we zullen doorgaan”.Iedereen veel succes.

 10. Nu maak je me wel erg nieuwsgierig! Dit wil ik wel graag proeven; heel leuk dat je deze actie op je site en FB hebt geplaatst. Ik wacht rustig af……
  Groetjes, Linda

 11. Wauuww wat een heerlijk artikel lees ik op deze donderdagochtend!
  En wat een reacties! Al vaker gezegd maar ook voor mij geldt:
  Ik zou dit graag willen winnen om te proberen en evt vaker te bestellen zodat ik niet meer zo vaak zelf sta te bakken!

  Groetjes Linda

 12. Als gewichtsconsulent moet je nauurlijk alles eerst zelf proeven, voordat je je clienten goed kunt adviseren, toch? 😉

 13. Oh zien er heerlijk uit! Wil zelf een koffiezaakje opzetten en daar Paleo lekkernijen gaan serveren., maar niet zelf maken 😉 Dus ben zoekende naar iemand die dat voor mij wil verzorgen… :-)Deze kende ik nog niet, wat leuk… Ben heel benieuwd… 🙂
  Wellicht mag ik binnenkort eens proeven 😉

 14. Ik wil graag mee dingen voor mijn 9 jarig dochtertje sinds 2 weken gluten en melk vrij, Nog zoekende voor haar voor lekkere vervangende dingen die zij wel mag .Ik moet nog een hoop leren in deze nieuwe wereld. Gaat steeds beter maar ze moppert niet als iets niet helemaal is gelukt. Wil haar daarom met deze lekkernij verwennen en daarmee laten zien dat zij ook gluten en melk vrij lekker kan eten 🙂

 15. Vorige week voor het eerst Paleopie gegeten bij Sugarless, echt heerlijk! Ik zou willen dat ik een bakker was, wat een toeval dat ik Paleo2Go nu ontmoet! Ga gelijk bestellen

 16. Leuke actie! En fijn dat er dan eens iets verantwoords (en lekker, ga ik vanuit) te koop is in plaats van dat je het altijd zelf moet maken. Lijkt me super om ze te kunnen proeven en delen met 2 collega’s die ook het paleodieet volgen!

 17. Geweldig hoe jij mensen inpireert en gezond bezig bent Barbara!
  Ik heb meteen ook een duimpje bij Paleo2Go geplaatst, ben benieuwd naar al deze heerlijkheden, ik heb ze nog niet mogen proeven!
  Dank voor jouw info en tips, groetjes Maaike!

 18. Wat leuk dat deze cakejes ook kant en klaar te bestellen zijn, zeker in mijn buurt is het lastiger om hieraan te komen. Ook ik bak graag zelf dus echt een probleem is het niet, maar toch!

 19. ik ben mij sinds kort aan het verdiepen in gezonde voeding, maar vind dit best heel moeilijk. Vooral de lekkere dingen zoals cakes en andere zoette koekjes zijn moeilijk te vinden. De hele omslag in mijn huishouden kost me heel veel energie om op een verantwoorde manier te gaan leven en ik ben begonnen met de dagelijkse voeding zoals brood en beleg en kruiden en pakjes smaakversterkers te vervangen. later wil ik me gaan verdiepen in cake en koek en daarom zou dit een mooie beproeving zijn hoe dat gaat smaken.

 20. Hoi Barbara, net als jij hou ik zelf ook erg van bakken, zeker omdat je dan zeker weet dat wat je in de cakejes stopt ook ‘verantwoord’ is. Maar het lijkt het me ook heerlijk om eens een keer niet zelf te hoeven bakken (zeker nu ik erg druk ben) en een van deze heerlijke baksels uit te kunnen proberen!
  Groetjes, Meike

 21. Het lijkt me heerlijk om eens een taartje te proeven waar ik niet eerst zelf mijn best voor heb hoeven doen ;)…….wat een verwennerij!

 22. Dat klinkt lekker!! Ik heb ze direct geliked op facebook. Nu de site maar eens bekijken. Dank voor de tip Barbara!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here