google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

MadeGood

0
538

Het is altijd leuk wanneer een fabrikant van producten die ik graag eet me benaderd met de vraag of ze wat samples mogen toesturen. Helemaal wanneer het product 100% aansluit bij de manier waarop je graag eet.

Zo nam ook MadeGood contact met me op en ontving ik een doosje met verschillende repen en snackballetjes.

Het open maken van het doosje was meteen al een feestje. De verpakkingen zijn fris en vrolijk! Daar word ik helemaal blij van!

Ik ontving 2 soorten snacks: De raw bars en de granola (muesli) mini’s. Beide producten zijn helemaal biologisch, glutenvrij en 100% vrij van geraffineerde suikers.

De granola mini’s zijn lekkere kleine muesli-snackballetjes. Aan deze snackballetjes zijn ook nog eens groenten in de vorm van poeders toegevoegd. Een portie granola mini’s staat gelijk aan de nutriënten in een portie groenten. Je hebt zakken met 100 gram heerlijke balletjes en je hebt doosjes met 4 uitdeelzakjes.

1699 mg-product-granola-mini-apple mg-product-granola-mini-strawberry

 
Er zijn drie verschillende smaken:

  • Chocolate – banana
  • Strawberry en
  • Apple Cinnamon

Alle drie de smaken zijn heerlijk maar de chocolate banana was toch wel de grootste topper. Wat een heerlijke combi is dat! Naast dat deze balletjes glutenvrij zijn zijn ze ook nog eens vrij van pinda’s. Dus ook voor mensen die daar op moeten letten zijn deze perfect!

1702
Zie je dat heerlijke stukje chocolade zitten? Yum!

 
Het meest favoriet bij mij zijn de raw bars:
Print

Zoals je ziet zijn ze er in 4 verschillende smaken.

  • Chia zaden – bessen,
  • Amandel – Abrikoos,
  • Kersen – Pecannoten en
  • Paranoten – Sinaasappel

Deze repen zijn 100% raw. Geen van de ingrediënten is dus boven de 42˚C verhit geweest. Hierdoor worden alle goede eigenschappen van de ingrediënten behouden. Bovendien bevatten deze repen geen toegevoegde suikers. Door een speciaal productieproces is het mogelijk om de vruchten en noten bij elkaar te houden zonder dat daar toegevoegde suikers of siropen voor nodig zijn. Dat is ook de reden waarom deze bij mij favoriet zijn.

Daarnaast zijn de repen grof van structuur. Je hebt echt iets te bijten en te kouwen. Ze bestaan niet uit een fijngemalen massa die door bijvoorbeeld dadels aan elkaar plakt. Niet dat dat niet lekker is. Maar je wilt toch ook een keer kunnen afwisselen, toch?

rawbar

Wanneer je geen zin hebt om zelf iets te maken dan zijn de produkten van MadeGood echt een uitkomst. Heel makkelijk om mee te nemen (onderweg naar je vakantiebestemming!), lekker en je snoept op een verantwoorde manier.

De producten van MadeGood zijn oa te koop bij Puur Mieke en binnenkort bij natuurvoedingswinkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here