google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kyra’s kitchen

2
400

Een Engelse titel voor een geweldig Nederlandstalig boek. Ik ken Kyra nog niet zo heel lang. Nou ja kennen. Ik ken haar niet persoonlijk. 😉 Maar nog niet zo lang geleden kwam ik op haar geweldige website terecht. (hoe heb ik dit zo lang over het hoofd kunnen zien?!). Ik ben best gevoelig voor een mooie opmaak enzo. Op deze site ben ik jaloers! Hij ziet er echt heel mooi uit! Maar het gaat natuurlijk niet om het uiterlijk, het gaat om de inhoud (helaas voor sommigen in het Engels). Op het blog van Kyra vind je de meest verassende ubergezonde gerechten. Ik heb er al veel inspiratie opgedaan. Kyra geeft een hele gave twist aan veel recepten waardoor ik helemaal verslaafd ben. Een boel recepten kun je in het Nederlands vinden op de website van Elle Eten.

Toen ik las dat er een nieuw boek uitkwam moest ik dat ook meteen hebben. Nou en als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb. Dan moet het meestal ook NU gebeuren. Dus niets bestellen op bol.com maar meteen naar de winkel! En ‘s avonds heerlijk op de bank met een grote mok thee om heerlijk te lezen in mijn nieuwe boek!

Ik heb inmiddels best heel veel boeken over gezondheid en gezonde voeding gelezen. Veel boeken lijken op elkaar en hebben een (grote) overlap. Maar dit boek vind ik juist weer heel verfrissend! Het heeft een prachtige opmaak en is heel overzichtelijk. Er staan veel creatieve recepten in en het is op een leuke vlotte manier geschreven. Het is echt een aanwinst! Het boek is opgebouwd uit 2 delen: Voorkomen en Verhelpen. In het deel verhelpen worden de 10 meest voorkomende klachten onder de loep genomen. Bijvoorbeeld slapeloosheid of overgevoeligheid. Waar komt het vandaan? Wat kun je er aan doen? Welke voedingsmiddelen ondersteunen dit proces en tot slot nog een paar heerlijke recepten die het aanpakken van de specifieke klacht ondersteunen.

Maar de tips en recepten! Oh! Ik ga nu echt een keer aan de slag met kiemen, notenyoghurt maken en uiteraard de recepten proberen! Wat dacht je van rauwe chocolatte of kokos-lavendeldelight. Lijkt me heerlijk!

Ben je op zoek naar een verfrissend boek over gezonde voeding dan kan ik je dit boek alleen maar aanraden! Als je meer geduld hebt dan ik dan is het boek te bestellen via oa bol.com.

Een paar krabbels die ik maakte tijdens het lezen

2 REACTIES

  1. Barbara, wat leuk, dat je zo positief je bent over dit boek en de site vd schrijver. Ik ga er ook zeker naar kijken. Maar ik wilde je zeggen dat ik superblij raak van jouw site! Ziet er ook geweldig uit!
    Dank voor alle inspiratie en tips!
    Hartelijks, Annemarie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here