iHerb

Regelmatig komen er vragen binnen over iHerb. Hoe werk het, en vooral wat koop ik daar dan? Het aanbod is namelijk zo groot dat het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

NewiHerbLogoforSM

Wat is iHerb

iHerb is een Amerikaanse online winkel met een heel uitgebreid assortiment supplementen, superfoods, verzorgingsproducten en ga zo maar door. Ook zijn er altijd gratis producten die je als probeerverpakking kan bestellen. Soms zitten daar leuke dingen tussen!

Je rekent altijd af met je credit card. Ik heb hier nog nooit problemen mee gehad bij online bestellingen.

Veel goedkoper dan in Nederland!

Toen ik voor het eerst bestelde op iHerb, bestelde ik de supplementen van Solgar die ik in Nederland online kocht. De prijs was veel voordeliger! Ik gebruik nu nog steeds de omnium multivitamine. In Nederland kost deze voor 180 pillen ongeveer € 170,- de prijs bij iHerb is $ 71,-. Nogal een verschil dacht ik zo.

De vitamine C, D3 en Magensium is inmiddels vervangen voor een ander merk wat nog voordeliger is. Kijk en oordeel zelf. Ik kijk altijd naar de recencies. Maar houd ook rekening met het aantal recencies wat een artikel heeft. Het is natuurlijk heel makkelijk om met 1 recencie 5 sterren te hebben. Bij 200 verschillende is dat haast niet te doen.

Zorg wel dat je bij het bestellen onder de € 150,- blijft exclusief de verzendkosten. Kom je daarboven dan is de kans dat je omzetbelasting en douanerechten moet betalen veel groter.

Wat kopen wij?

Hier onder een aantal links naar de artikelen die we regelmatig kopen:

Houdt bij zwaardere artikelen wel de verzendkosten in de gaten. Het kan zijn dat je over een bepaald gewicht gaat waardoor de verzendkosten ineens een stuk hoger zijn. En dat is nou weer niet de bedoeling.

Bestel jij al bij iHerb? En wat zijn jouw favoriete producten?

Mijn favoriete boeken