iHerb – een update na 1 jaar

iHerb
Vorig jaar schreef ik al een post over iHerb. Ik bestel hier nu een aantal jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een enorm assortiment. Bovendien zijn artikelen veel goedkoper dan in Nederland.

Ik krijg nog steeds regelmatig de vraag wat ik daar allemaal bestel. Omdat er in een jaar veel veranderd leek het me leuk om een update te geven van de producten die ik in het afgelopen jaar toegevoegd heb aan mijn favorieten.

Een kleine voetnoot ivm het bestellen. Wanneer je de volgende regels in acht neemt is de kans op een heffing van de douane het kleinst. Klik hier voor de officiële regels van de Nederlandse belastingdienst.

    • Bestel voor niet meer dan € 150,-.
    • Kies DHL ($ 8,-) als verzendmethode
    • Met code KFZ718 krijg je tot $ 10,- korting op je eerste bestelling!

 

Het is mij tot op heden nog niet overkomen dat ik extra moest betalen wanneer ik me aan deze regels houd. 1 Keer heb ik ongeveer € 30,- bij moeten betalen. De waarde van mijn bestelling was toen € 220,-. Ondanks de extra kosten was ik nog veel goedkoper uit. Maar je pakje doet er ook veel langer over wanneer het eerst vastgehouden wordt door de douane. Normaliter heb je je spulletjes binnen 4 werkdagen in huis. Dat is toch super snel vanuit Amerika?

Hieronder de lijst van producten die ik op dit moment regelmatig bestel. De stevia is inmiddels afgevallen. Verder zijn er alleen maar dingen bij gekomen.

Zijn er nog dingen die jij mij kan aanbevelen? Ik ben altijd op zoek naar leuke, fijne, lekkere dingen!

 Supplementen
Alive Multi-Vitamine De omnium multi van Solgar heeft plaats gemaakt voor deze.
EMT-03952-1 Gluten DefenseVoor Tom gebruiken we DPPIV. Deze werkt prima voor ons en is veel voordeliger dan de DPPIV die je in NL kunt kopen.
NOW-00687-5 Now C-1000Een van de 4 supplementen die dagelijks “op het menu” staan voor mij. Samen met de multi, D3 en de Omega 3.
NOW-00365-3  Now Vitamin D3Dit supplement gebruiken we met name wanneer de “R” in de maand zit. We krijgen te weinig zonlicht en daarnaast is de zonnekracht vaak te laag.
NOW-01652-7 Now Omega 3De verhoudingen Omega 3 en Omega 6 vetten zijn helemaal zoek in ons westerse dieet. Goed voor je hersenen.
NOW-01292-2 Now Magnesium CitrateManlief en Tom nemen dagelijks voor het naar bed gaan dit magnesium supplement. Goed voor heel veel dingen.
 Verzorgingsproducten
EDS-00580-4 Every Day Shea Shampoo & Body wash. 
Handig. Shampoo en zeep in een! Het ruikt heerlijk naar lavendel met citroen.
NOW-08090-7 Now Xily White toothpasteHeerlijk frisse tandpasta zonder rotzooi.
ACO-00206-4 Acure Organics, Brightening Facial ScrubEen heerlijke donkergroene scrub door de chlorella met alleen maar natuurlijke ingrediënten.
ALT-02330-12 All Terrain, zonnecreme factor 30 Eerst kocht ik zonnecreme van Kiss My Face. Maar deze is nog puurder vwb ingrediënten!
COC-01100-3 Cococare 100% cacoa butterIdeaal voor schrale plekken, schaafwonden, droge plekjes. Kies niet de kleine stick want die is niet 100% puur.
 Voeding
FRO-07006-3 Frontier Ceylon kaneelCeylon kaneel is de beste die er is. Deze is ook nog eens spotgoedkoop.
GES-30052-3 Great Eastern Sun – Emerald Cove Sushi NoriTe gebruiken voor sushi maar ook in een omelet of in stukjes over een salade.
FRO-02388-1 Frontier Nutritional YeastIk gebruik dit voor een kaas-achtige smaak in bijvoorbeeld pastasauzen of in pesto.
GLK-00211-1 Great Lakes Gelatin Co.Gelatine van grasgevoerde runderen. Het beste wat op de markt te koop is.
SOG-18532-0 Simply Organic Vanilla ExtractHeerlijk in allerlei baksels en smoothies.
ATS-00003-3 Artisana Organic Raw coconut butterEen lepel hiervan is perfect om aan je dagelijkse portie goede vetten te komen. Dit doet het ook goed in smoothies en in allerlei baksels.
SEA-01961-0 Sea Tangle Noodle Company, Kelp NoodlesIk heb het al een paar keer in gerechten gebruikt hier op het blog. Ideaal spul voor salades en curry’s!
 SEA-01962-0 Sea Tangle Noodle Company – Mixed Sea VegetablesDeze zeewiermix is heel handig voor een snelle salade. Je hoeft het alleen maar af te spoelen en het is klaar voor gebruik.
 HOG-67007-1 Healthy Origins Extra Vergine Coconut OilInmiddels zijn de voordelen van extra vergine kokosolie voor veel mensen wel bekend. Bij iHerb is hij gelukkig niet zo heel duur.
CCS-00204-1 Coconut Secrets, Raw Coconut AminosEen fijne smaakmaker in Aziatische gerechten. Het smaakt net als Japanse Sojasaus zonder een spoortje Soja!

Mijn favoriete boeken