google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Fat, sick and nearly dead

0
330

De laatste maanden drink ik regelmatig een groente smoothie. Veel mensen om mij heen vinden dit helemaal niets. Ze vinden het misschien wel gewoon smerig. Rauwe spinazie blenden met wat water?! Ieuw

Ik doe dit nog niet zo heel lang. Afgelopen zomer heb ik de film / documentaire “Fat, sick and nearly dead” gekeken. Een mooi verhaal van een man die zich enorm veel beter gaat voelen door een bepaalde periode te gaan juicen. Hij zag er ook veel beter uit. Een complete metamorfose. Hij voelde zich zo veel beter dat hij daarna zijn levensstijl volledig heeft kunnen omgooien. Nu heb ik geen juicer. Maar smoothies zijn voor mij een prima alternatief! Over juicing vs blenden zijn de meningen verdeeld. Wanneer je het eens wilt proberen doe dan vooral wat bij je past. Via beide manieren krijg je waarschijnlijk meer groenten binnen dan wanneer je het helemaal niet zou doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here