Dag 8

Vandaag was Tom niet in zijn hum. Hij was vlug boos. Ik heb hem ook even van school gehaald omdat hij buikpijn had. Ik krijg nu meer het gevoel dat hij te snel te veel eet. De buikpijn is ook redelijk snel weer weg en zeker niet continu zoals voorheen. We blijven alert om er achter te komen waar het vandaan komt.

Vandaag zijn we op school geweest met de psychologe, een van de 2 juffen en de Intern Begeleider. De psychologe heeft de resultaten van de onderzoeken toegelicht en tips gegeven hoe de juf iets beter nog met Tom kan omgaan in de klas. Voor zover dit te doen is in een groep van 20(?) kinderen.

Ik begreep van de juf dat ze ook op aan het letten waren of ze merkten dat Tom zijn gedrag veranderde nu hij anders aan het eten is. De juf die Tom de in het begin van de week lesgeeft merkte dat hij knuffeliger werd. Maar of hij al rustiger is in de klas en zich op bepaalde momenten al beter kan focussen dat vraag ik me af. Ik heb de juf gevraagd in om in ieder geval aan te geven wanneer ze merkt dat dingen veranderen. Positief of negatief.

   • Ontbijt: Smoothie (appel, water, proteine poeder, walnoten)
   • Tussendoor: appeltjes (3!) en diksap
   • Lunch: 2 gebakken eieren met spek en een rijstwafel met appelstroop, thee
   • Tussendoor: Fruit met een kop thee
   • Diner: Rode bietjes, verse worst en toe een heerlijke appel crumble

 

Gepubliceerd door Barbara

Er staan weer workshops gepland! Lijkt het je leuk om mee te doen kijk dan eens onder tab workshops. Misschien zit er een leuke voor je bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *