google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Barbara EET bestaat (bijna) 2 jaar – wie jarig is trakteert!

64
527

28 September wordt Barbara EET 2 jaar. Wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen 2 jaar! Ik ben heel erg blij met alle mensen die mijn blog volgen. Ook alle warme reacties die ik krijg op de berichten die ik plaats zijn geweldig. Zowel hier op mijn blog als op facebook. Daar ben ik jullie allemaal heel erg dankbaar voor!

Omdat ik jarig ben mag ik weer iets leuks weggeven! Deze keer gesponsord door Puur Mieke. Mieke ken ik van de opleiding Trainer Hormoonfactor. Ze heeft een enorme passie voor gezonde voeding en gezondheid in het algemeen. Vanuit deze passie heeft ze sinds een aantal maanden een goedlopende webshop. Je hoeft de deur niet meer uit en vaak zijn de artikelen ook nog eens goedkoper dan bij bijvoorbeeld EkoPlaza. Mieke verkoopt niet alleen voeding en supplementen. Maar ook hele handige dingen om al onze gezonde lunches in mee te kunnen nemen.

Volg Mieke op Facebook en je ziet regelmatig leuke acties, nieuwe producten en tips voorbij komen.

Paleo, glutenvrij, suikervrij, zuivelvrij, gezond etenSpirelli

Afgelopen week kwam de spirelli in de shop. Ik had het geluk hem te mogen proberen: Het is echt ideaal! Het is een soort grote puntenslijper waar je heel makkelijk sliertjes komkommer, courgette, wortel enz mee kan maken. En die zijn weer heerlijk met een dressing als salade, of de courgette als een pasta met een tomatensaus of pesto. Heerlijk! De spiraalsnijder heeft 2 kanten. Je kunt kiezen uit twee verschillende diktes. Ik vond dat je heel makkelijk en snel veel slierten kunt maken. Echt, zelfs mijn kids lukte het!

Winactie
Van Mieke mag ik 1 zo’n geweldige spirelli twv € 20,95 weggeven! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een bericht achter onder deze post.
 • Laat me weten wat je goed vindt aan deze site en wat je mist of wat beter kan?

Zaterdag 28 september aan het einde van de dag maak ik de winnaar bekend! Uit alle reacties zal ik via een “randum number genarator” een nummer trekken. Die reactie die wint de spirelli.

Ik ben benieuwd naar alle reacties!

64 REACTIES

 1. Amai ,
  dat was toff zoveel te vinden over Kastanjes !
  Wij willen een bij een feestje gepofte kastanjes geven , dan dachten we oei als zovele mensen, ca .30, gelijktijdig wat kastanjes willen dan gaat dat mis ! enfin gepoft in de oven = teveel , gekookt ideaal om te pellen –
  Aja een pan met gaatjes moesten we hebben nog …. > de beroemde Padella perCaldarroste … niet te vinden hier in ‘t Gentse& omstreken , besteld in Nederland via internet en wat blijkt ze wordt gemaakt in Heule bij Kortrijk ….
  Mijn vraag kunnen de gepofte kastanjes uit de oven nogmaals kort herroosteren op een stoofje …. hoe hard of zacht moeten ze zijn ? de schokolade …. erg inspirerend in geval de pofferij niet aanslaat !
  bedankt voor de goeie tips !
  we zullen zeker nog meer op het blog kijken !
  hartelijke kastanjegroet …
  Dora seaux

 2. Hallo Barbara, ik dacht ha leuk een win actie met iets waar ik al lange tijd naar op zoek ben.
  Maar ik lees de berichten en zie dat ze van 2013 zijn hahaha.. Maar ik ben nu in ieder geval op tijd voor je nieuwe verjaardag. Gefeliciteerd en als er dan weer een winactie met de Spirelli is, dan wil ik graag meedoen. Zo niet, dan wil ik graag weten waar ik het kan bestellen. Groetjes, Judy

 3. Nog op de valreep meedoen met deze leuke actie! En gefeliciteerd Barbara! Ik had je blog, helaas, nog niet ontdekt, maar het ziet er (h)eerlijk uit!!! Mooie recepten, fijn geordend en foto’s erbij, daar houd ik van!! Ik ga hier zeker vaker kijken en morgen meteen wat recepten uitproberen!

 4. Hai Barbara,
  Ik volg al een tijdje je blog en vind hem geweldig. Ik ben zo blij met mensen zo als jij en Mieke die ons leken helpen om een gezonde leefstijl te onderhouden. Oerkrachtvoedinsadvies vind ik ook geweldig. Daar heb ik veel steun aan puur 30 en natuurlijk aan Astrid. Waarom ik mee doe met je win actie is omdat ik gek ben op gourgettepasta. Nu heb ik een julienesnijder en haal daar voortdurend mijn hand mee open. Dat is geen pretje. Dus ik hoop dat ik win.
  Groetjes,
  Pamela

 5. Ik kijk bijna iedere dag even op je site en doe steeds weer nieuwe ideeën op! Man en kids vinden het eten er ook steeds ‘leuker’ en lekkerder uitzien. Met zo’n spirelli wordt het volgens mij helemaal een feest om (h)eerlijk en gezond te eten. De site ziet er overzichtelijk uit, complimenten hiervoor! Natuurlijk hoop ik de spirelli te winnen en verder zal ik nog veel op je site kijken. Groetjes Inge.

 6. Sinds kort ben ik bezig om gezonder te eten, zonder e nummers en toevoegingen. Jouw recepten helpen mij daar heel erg bij. Ik ben altijd heel goed geweest in koken en bakken, maar nu ben ik een totale leek en voel ik mij onzeker. Hopelijk is dit over een tijd voorbij. Dank je voor je hulp.

 7. gefeliciteerd!! Ik vind je site echt geweldig, ik weet geen verbeteringen te melden behalve dan dat er van mij nog meer op mag zodat ik noh meer inspiratie en informatie kan lezen!!! Deze spirelli wil ik heel graag hebben, klein, dus goed op te bergen en ik ben benieuwd of het makkelijk gaat. Ik hoop dat ik niet te laat ben want ik had dit niet gezien!!!!

 8. Allereerst, gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Ik volg je pas net en ben alleen nog maar positief. Ik ben geen minpuntjes tegen gekomen, dus ik kan alleen maar zeggen: ‘ga zo door!’
  En dan dit apparaatje…..het lijkt me een geweldige uitvinding! Ik eet zo vaak courgette als tagliatelle. Ik snij hem dan in de lengte in plakken met een kaasschaaf en daarna snijd ik de plakken nog in de lengte door tot ik de gewenste dikte heb. Heel omslachtig, maar het kan nog even niet anders. 😉
  Ik doe graag mee om dit prachtige apparaat te winnen.

 9. Heel blij met jouw site! Hiervan kunnen er nooit genoeg zijn…ga zo door…wellicht een idee om meer op hormoonhuishouding in te gaan?..mvg kristin

 10. Ook als beginner die gezond wil eten is je blog echt een aanrader. Veel lekkere recepten. Ik zou zeggen ga zo door. Ik denk dat je een inspiratiebron bent voor veel mensen.
  Bedankt.

 11. Dag BArbara,
  Wat leuk, zo’n verjaardag! Je hebt altijd hele leuke blogs en lekkere recepten. En dan… wie jarig is trakteert… wat leuk! Zo’n stukje keukengerei zou me goed van pas komen… Geen grote keuken, maar wel allerlei nieuwe dingen aan het doen in de keuken. En spirelli maken, dat is me nog niet gelukt zonder dit handige apparaatje!
  Op naar de volgende 2 jaar he!
  Groetjes,
  Peyta

 12. Van harte! Leuk kado geef je weg hoor! <3 Heb wel vaker staan twijfelen bij zo apparaat, maar die zijn zo groot en nemen zo veel kastruimte in. Dit handzame dingetje kan ik nog (net) wel kwijt in mijn keuken. Ik ben een fervent hobbykok en het lijkt me erg leuk en lekker om bijv. een groentepasta te maken 😉

 13. Hoi Barbara,
  Allereerst wat een inspirerende site ik heb ook een zoontje met ADHD en ben net begonnen met om te schakelen naar een leefstijl zonder e nummer en suikers. En kan daarbij die spirelli super gebruiken om het anders te presenteren want hij lust veel niet maar op deze manier kan je het wat leuker op dienen. En Puur Mieke is echt een super site ook voor drinkflessen en bakjes
  Groetjes Sophie 🙂

 14. Hoi barbara, leuke blog en proficiat!!Ik eet veel de spaghettimeloen daar heb je geen spirelli voor nodig maar eten en leven is variëren, met de spirelli gaat dat zeker lukken!!!

 15. Hoi, ik heb deze site ontdekt door jullie actie met Puur Mieke, waar ik altijd producten bestel. nu kan ik mij gaan verdiepen in de leuke en gezonde recepten die ik hier tegenkom. een stimulans om mijn energie op te bouwen die momenteel niet zo geweldig is!!
  Dus kan ik lekker gaan rondkijken op jouw site!

 16. Gefeliciteerd!
  Ik heb je site pas net ontdekt. Ik vind de recepten super en ga er ook zeker mee aan de slag. Ook graag nog meer lekkere recepten. En ik vind je lay out fijn, lekker rustig, geen overdadige prikkels van allerlei kleurtjes. Ook helemaal geweldig dat je in Eindhoven woont. Ik ga even kijken of ik tijd kan maken voor een van je workshops.

 17. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Ik volg je al een tijdje met plezier. Iets meer regelmaat qua posts zou leuk zijn en alhoewel ik van strak en simpel houd zou je blog misschien iets meer kleur mogen hebben. Voor de rest ga zo door! Eten /koken zonder pakjes, zakjes e-nummers etc fijn om te merken dat er weer steeds meer mensen back to basic gaan!

 18. Ben helemaal blij met alle ideeën!! Hoop met de spirelli heerlijke pasta’s te maken met groente. Zelfs mijn zoontje wordt enthousiast en is helemaal blij dat t hem nu beter lukt om groente te eten!

 19. Gefeliciteerd met je 2e verjaardag, Barbara! Net als jij heb ik ook feest, ben 10 jaar moeder en bak een gluten vrije appeltaart, jou recept, voor mijn jarige TIENer. Dank je voor je ondersteuning, tips, voor een gezondere levensstijl. Cheers Jacqueline

 20. Pas recentelijk ontdekt maar ben al zo geinspireerd door alle berichten ben echt bezig om gezonder te leven en het vooral ook door te geven aan mn kids. Ga vooral zo door!! ♡

 21. Ik volg de site, al een tijdje, en vind het een 1 van de mooiste sites die er is.
  Het helpt me ook om bewuste keuzes te maken in voeding, waar het soms een wirwar in de wereld van is, weet jij het goed te verwoorden, bedankt! En ga zeker zo door. Misschien nog eens handig om meer over de werkingen van bepaalde ingrediënten te vertellen! En meer recepten 😉

 22. Joehoe twee jaar, tijd voor een date om het te vieren…… 😉
  Super meis, ik volg je nog niet zoooo lang maar al wel veel uitgeprobeerd van jouw recepten. Puur mieke is ook handig dus daar ga ik binnenkort ook ff winkelen. Ga zo door en wie weet wat de toekomst jou nog brengt….

  X

 23. Dit lijkt me een handig hulpje! Ik heb de site maar pas ontdekt via de bloghop maar ik had hem direct bij favorieten gezet. Ik vind het leuk om e-nummervrij en suikervrije recepten te lezen. En er staan er echt leuke op.

 24. Ik heb deze site pas ontdekt; maar heb er al erg fijne recepten opgevonden! Bedankt voor zo’n mooie site met fijne recepten! De layout is prettig, de recepten zijn overzichtelijk; ik heb d’r eigenlijk weinig aan toe te voegen!

 25. Hallo Barbara,

  Ik ben via eetgoedvoeljegoed op jouw blog terecht gekomen, de kwestie van de chocolade/kokosmeel muffins 😉 De beste tip van jou vind ik iHerb.com, scheelt een berg geld! Verder vind ik je blog erg leuk, verrassende recepten zowel voor de warme maaltijd als voor de snacks! Gefeliciteerd en succes voor de volgende 2 jaar 😉 Groetjes, Adrielle

 26. Allereerst (alvast) gefeliciteerd met deze overzichtelijk website en het bestaan ervan. Sinds we volgens het Paleo principe eten (ruim een jaar) ben ik ook vaak te vinden op deze website. Veel informatie over wat eten met je doet en de heerlijke gerechten. Elke zondagavond maak ik een weekmenu van o.a. verschillende websites en daarbij sla ik deze site nooit bij over! Daarvoor alvast bedankt! Keep on going the good work!,

 27. Wat een leuke actie! Gefeliciteerd met je bijna 2e verjaardag! Ik ben sinds ongeveer een jaar bezig met gezonde voeding, op advies van mijn arts, vanwege intolerantie voor tarwe en E621. Ik ben zelf voedingskundige, maar in de reguliere voeding, dus ook ik zag door de bomen het bos niet meer, en dan is het heerlijk om terug te kunnen vallen op sites zoals die van jou, met heerlijke gezonde recepten! Ga vooral zo door! Ik zou heeeel graag de spirelli willen winnen…!

 28. Leuk! Volg je net sinds 2 weken op facebook (nog geen op of aanmerkingen, alleen dat ik het leuk vind) en ben net begonnen met paleo….vorige week met vriendinnetje “paleoproof” wezen shoppen en toen kregen we het over de spirelli en dat leek ons zo handig om zo een in huis te hebben. Vriendinnetje heeft de paleo actie van puur mieke gewonnen en toen grapten we: misschien komt de spirelli ook wel als actie en dan ga ik die winnen! 😉

 29. Sinds ik suikervrij eet ben ik altijd op zoek naar lekkere recepten. Via puurmieke ben ik hier terechtgekomen. Veel inspiratie opgedaan !!
  De layout zou wat duidelijker kunnen.

 30. ben net nieuw hier. leuke recepten en ander nieuws. helemaal top. en nou is de site ook nog bijna jarig. ik ook 🙂 31/10 haha

 31. Hoi,

  ik haal vooral recepten van snacks van jouw site. Gisteravond nog de zanddeegkoekjes van kokosmeel gemaakt. En van het weekend het Indische stoofvlees gemaakt! Heerlijk was die!
  Andere favorieten zijn; chocomuffins van kokosmeel en de kokos’koekjes’.

  Wat minder aan de site is het lettertype, maar dat is al een aantal keer genoemd zag ik.

  Verder wil ik zeggen; ga zo door!

  Gr.
  Melanie

 32. Als je begint met gezond eten en HF leefstijl, zie je door de bomen het bos niet meer ….handige tips en recepten zijn essentieel…o.a die van barbara eet!

 33. Lijkt me superhandig! Helemaal omdat er hier in huis geen spaghetti e.d. wordt gegeten. Nu al veel leuke ideeën, ook met dank aan deze site!

 34. Hoi Barbara,
  Als eerst natuurlijk Proficiat!!!
  Vind het interessant wat ik bij jou op je blog lees, omdat ik zelf ook veel met goedevoeding bezig ben, merk echt een groot verschil, heerlijk en hoop dat echt steeds meer mensen erachter komen hoe belangrijk goede voeding is.
  Heb zelf MS en ben zelfs met mijn medicijn gestopt!!
  Groetjes Ellen

 35. Gefeliciteerd met die twee jaar, ben er zo blij mee. Gebruik jullie recepten en die vind ik geweldig. Ga zo door, dan gaan we met zijn allen een gezondere toekomst tegemoet. gr. Lies lameijer

 36. Wat een leuke give- away! Ik volg barabara eet al even, net zoals een paar andere gezonde voedingsblogs, helpt me enorm om vol te houden! Bedankt dames!!

 37. Alvast van harte gefeliciteerd Barbara! Ga zo door. Heb al een aantal recepten gemaakt en met succes. Ik adviseer zelf ook mensen op het gebied van gezonde leefstijl (vitaalcoach) en dit is weer zo’n handig apparaat waar je leuke recepten zoals courgettepasta e.d., salades etc. mee kunt maken. Ik zeg: Kom maar op en ik maak er reclame voor! 🙂

  Verder vind ik het een gave en overzichtelijke site, ga zo door en heel veel succes verder!

 38. Geweldige site, met vele lekkere recepten. Gefeliciteerd met de 2 jaar en hopelijk ga je nog jaren door. De spirilli zou ik graag willen winnen omdat het een handig hulpmiddel is, loop nu altijd te klungelen. Wat ik minder aan je site vindt is dat wanneer ik een recept van je uit wil printen ik dan heel veel blaadjes krijgen, 8 tot 10 (onnodig veel). Als daar iets aan verandert zou kunnen worden….

 39. Hey Barbara,,gefeliciteerd!! Ik heb een diepe bewondering voor wat je hebt bereikt in die twee jaar. Je passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn een voorbeeld voor anderen. Maar het allerbelangrijkste: je dringt niets op. Je laat mensen in hun waarde en zit niet berispend te kijken naar wat anderen eten en drinken. Geniet van alle warme reacties. Je hebt ze verdiend.

 40. Wat gaaf, 2 jaar alweer! Gefeliciteerd 🙂
  Wat ik goed vind aan je site? Hij is navigeert makkelijk en er staan veel lekkere recepten op.
  Misschien is het ook leuk om iets over jezelf op je site te zetten; wie is Barbara. Verder.. mis ik eigenlijk niks 🙂

 41. 1!alvast mijn felicitatie!
  Wat leuk zeg. Lijkt me een grappig en handig apparaat. Zeker voor iemand die belast is met het “alsmaarsnijdeninjevingerssyndroom”. Lijkt me heerlijk om te gebruiken voor gezonde spagetti.
  Je schrijft leuk (dus dat is een mooi positief punt) maar waar ik enorme moeite mee heb ik het lettertype. Het leest gewoon niet fijn. Misschien wel voor iemand met heel goede ogen, maar het kost me 3 x zoveel tijd en veel meer inspanning. Maar….voel je niet verplicht voor mij iets te veranderen. Ik blijf het toch wel lezen. Dan maar met meer moeite!

 42. Hieperdepiep Hoera!! Gefeliciteerd en ga vooral zo door… super om je te mogen volgen! PuurMieke is ook echt een webshop waar je kan blijven shoppen.. en wat zo fijn is.. je weet ook zeker dat het alleen maar producten zijn die goed zijn en die je het liefst allemaal zou willen hebben 🙂
  Vooral ook deze spirelli… wat een geweldig apparaat.. ik zit nu nog te tobben met een juliennesnijder maar dat is het toch niet helemaal dus deze staat ook echt op mijn verlangslijstje 🙂

 43. Hoi Barbara,

  Ik vind jouw site echt top, evenals jouw recepten. Ik heb al veel uitgeprobeerd en veel recepten maak ik wekelijks!
  Het enige wat ik jammer vond was de periode dat je het heel druk had en wij dus een tijd weinig van je hoorden. Zo verslavend is jouw site 😛 gelukkig is daar nu weer verandering in gekomen!
  Verder zou ik zeggen ga zo door!

  Groetjes Linda

 44. Hoi Barbara, Heeeel graag zou ik de Spirelli willen winnen… Wat kan er beter aan jouw site? Uhmmm ik zou het niet direct kunnen zeggen. De recepten zijn heerlijk, niet te moeilijk en gezond. Fijn! Hooguit kan ik zeggen: het was een tijdje wat stiller maar elke dag een nieuw bericht/recept zou leuk zijn. Heel veel succes!!

 45. Wat een gave actie! Heel leuk 🙂 Eigenlijk vind ik je site heel goed. Informatief en je schrijft ook lekker. en daarnaast heel fijn dat je recepten plaatst zodat dummies als ik gewoon kunnen volgen ipv het wiel uit proberen te vinden (en steeds een lekker band krijgen 😉 ). Ga vooral zo door!!!!

 46. Wat een leuke actie!! Ik maak vaak gebruik van mijn jullienne dunschiller om courgettesliertjes te maken in plaats van spaghetti of wortelsliertjes voor een lekkere salade. Maar ik denk dat deze mooie spirelli een stuk veiliger is voor mijn vingers!

  Ik volg je website al een tijd en vind dat je altijd lekkere recepten er op hebt staan. Het enige dat wat mij betreft nog beter kan, is nog iets vaker recepten plaatsen! 🙂

  Groetjes Stefanie

 47. Hoi Barbara,
  Al een tijdje volg ik met veel plezier je site, in eerste instantie vooral vanwege je Posts over je zoon en ADHD en hoe jullie daar met voeding proberen mee om te gaan, maar later ook voor je recepten. Ik zou het leuk vinden te lezen hoe het nu met je zoon gaat! En met jouw opleiding tot hormoontrainer!

  Hartelijke groetjes,
  Marit

 48. Geweldige blog met (h) eerlijke recepten! Wat meer handige weetjes over voeding (bijv wat voeding doet met je lichaam) is altijd welkom! Gr. Ellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here