google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

100% gifvrij, Julia Kang

0
418
Afgelopen week heb ik dit boek gekocht. Ik heb het in een ruk uitgelezen. Julia vertelt je over haar eigen ontdekkingstocht voor wat betreft eten zonder dat je daar dik van hoeft te worden. Waardoor lijken sommige mensen dik te worden van alleen al het kijken naar eten? Dit wordt op een heel duidelijke, goed onderbouwde manier beschreven.

Veel was al bekend voor mij, maar het boek motiveert me absoluut om nog meer biologische producten te gebruiken. Ook het gebruik van glazen potten en bakken om dingen in te bewaren in plaats van de good ol’ tupperware is iets wat in 2012 zeker gaat gebeuren.

Het boek gaat wat mij betreft wel ver *maar ja de titel zegt het al* met gifvrij. Julia schrijft niet alleen over het gif in ons eten, maar ook over het effect van wasmiddel, verpakkingen, vaatwasmiddel, cosmetica en geurtjes. Ik weet niet of ik het zo ver kan doorvoeren, maar wie weet lukt dat in de toekomst wel. Dit soort dingen moeten ook langzaam groeien. Zo was het ook met suikervrij eten. Ik doe dit al 3 jaar lang in meer of mindere mate. Namate ik er langer mee bezig ben gaat het me ook steeds beter af.

Ik vind dit boek echt een aanrader. Op de site van de schrijfster staan ook interessante tips die niet moeilijk door te voeren zijn. Mocht je interesse hebben om het boek te bestellen dan kan dat bijvoorbeeld hier.

Vorig artikelChocolade brownie
Volgend artikelSpinaziesalade
Avatar
Er staan weer workshops gepland! Lijkt het je leuk om mee te doen kijk dan eens onder tab workshops. Misschien zit er een leuke voor je bij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here