google.com, pub-5123327830521360, DIRECT, f08c47fec0942fa0

1 Jaar Barbara Eet! Wie jarig is tracteert!

19
597

Vandaag precies 1 jaar geleden plaatste ik mijn eerste recept op dit blog! Het lijkt nog maar zo kort geleden.

Ik vond dit een mooi moment om eens wat meer over mijzelf  vertellen. Wie ben ik, waarom eet ik zoals ik eet en zo voorts. Helaas is het op het moment heel druk. Werk, kinderen, sporten van de kinderen ga zo maar door. Over 2 weken ga ik een week op vakantie. Ken je het gevoel dat je vakantie per definitie 2 weken te laat komt? Nou dat gevoel heb ik nu een beetje. Daarom geen lang bericht.

Omdat ik het erg leuk vind dat mijn blog alweer 1 jaar bestaat en niet onbelangrijk ik het heel erg leuk vind dat ik steeds meer lezers krijg. Toch een kort berichtje. Dank jullie wel voor het lezen van mijn blog en ook heel erg bedankt voor de berichtjes, mailtjes, likes op Facebook, volgen op Twitter en of Pinterest. Super!

Wie jarig is tracteert. Daarom vind ik het leuk om de tweede druk van het boek OERsterk van Richard de Leth te verloten aan 1 van de lezers van dit blog. Ik schreef al eerder over dit boek. Ik vind het een super boek, eentje die je naar mijn mening gelezen moet hebben!

Wat moet je doen om mee te dingen? Laat een bericht achter onder aan deze post en laat me weten wat je goed vindt aan deze site en wat je misschien toegevoegd of verbeterd zou willen zien. Onder de mensen die gereageerd hebben zal ik het boek verloten.

Dinsdag om 21:00 zal ik bekend maken wie het boek gewonnen heeft.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

______________________________________________________________________

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties! Ik ga er bijna van blozen! Om klokslag 21:00 heb ik via een “random number generator” de reactie getrokken die gewonnen heeft. Dit was de 8e reactie op deze post. Deze reactie is van Marjolein. Marjolein: Proficiat! Ik neem per mail contact met je op voor jouw adresgegevens.

19 REACTIES

 1. Beste Barbara,
  Wij willen je vragen om een e-mail en huisadres waarnaar wij leuke, nieuwe en vooral lekkere proefsetjes van producten naar toe kunnen sturen.

  Met vriendelijk groet,

  Dieuxdonnee Kruysifix

 2. Hey Barbara, ik vind niet alleen je site maar vooral je doorzettingsvermogen en creativiteit top!!! Ik heb diepe bewondering en groot respect voor de manier waarop je anderen meetrekt in je enthousiasme (en dat zeg ik niet om het boek te winnen :-D) Veel tijd of weinig tijd: vooral zo doorgaan! En ik laat je maandag weten hoe mijn cocoskoekjes zijn geworden (heel misschien als er een over blijft …, maar die kans is uiterst klein). Lieve groetjes, Dorine

 3. Ik doe ook nog op de val reep mee met de wedstrijd…. ;o)

  Je site vind ik erg inspirerend, ben sinds juli anders aan het eten en er gaat een wereld voor me open dat er allerlei andere mensen ook op deze manier mee bezig zijn. Ik lees graag in je blog!
  Je vroeg eventuele verbeterpunten: ik heb al een paar keer gehad dat ik (via mijn mobiele telefoon) recepten zocht en dan op jouw site vastloop op de oude site. Krijg het recept dan niet tevoorschijn getoverd via de links in google. Ik probeer het nu te reproduceren om je een zoekwoord te geven waarop dat gebeurt, maar nu lukt het natuurlijk ineens wel allemaal. Nou, beter zo!

  Veel succes nog en ik kom snel weer eens grasduinen!

  Groeten van Merel

 4. Hallo Barbara,
  Wat leuk, ik zie ineens dat er hierboven over me geschreven is door mijn vriendin Jolanda.
  Het klopt, door haar cadeau 100% gifvrij en de verwijzing naar jouw website ben ik ‘om’ en daarom zou ik als dank voor een gezondere levensstijl het boek oersterk weer aan haar willen geven.
  Gr. Angela

 5. He die Barbara :-),

  Alsnog gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum van je website! Hele leuke, informatieve website en supergoed dat je ondanks je drukke leven alles deelt.Ik weet zeker dat het aantal volgers zal blijven groeien!

  Ik heb het boek “Oersterk” al, maar ik zou het zeker niet erg vinden ‘m te winnen, want daar kan ik weer iemand in mijn omgeving blij mee maken! 😉

  Alvast een hele fijne vakantie, geniet ervan!

  groetjes,
  Perihan

  PS. dat boek van Mia Tjioe-america is superinteressant!

 6. Hey Barbara,
  Super dat je alweer een jaartje aan het Bloggen bent! Je recepten zijn altijd erg leuk en ook ‘gewoon’ makkelijk toe te passen. Bewondering voor hoe je steeds weer opnieuw een leuk artikel schrijft, ik zelf heb soms de tijd niet om mijn blog bij te houden. Daarom des te leuk om bij jou te lezen 😉

  Eigenlijk heb ik geen feedbackpuntjes.. Je site ziet er duidelijk en gestructureerd uit, erg goed gewoon!

  Ik ben mijn litratuurkast een beetje aan het uitbreiden, spaar steeds voor een nieuw boek… en zou dolblij zijn met het boek van Richard!!!

 7. Hoi Barbara,

  gefeliciteerd met je 1jarig jubileum.
  Helaas ken ik je site nu 1 dag (door de lezing 100% gifvrij), maar beter nu dan nooit!
  Een half jaar ben ik me nu aan het verdiepen in voeding, en lees er veel over. Jouw site geeft me nieuwe inspiratie voor recepten. TOP, ga zo door. En respect dat je dit zo doet! bedankt!

 8. Hoi 100% gifvrij vriendin !

  Samen waren we bij Julia Kang.
  Ik kreeg zelfs 2x je visitekaartje.
  Prima site, helder en duidelijk.
  Leuke vormgeving.
  Zelf zie er uit als een voorbeeld, prachtig !
  Helemaal geinspireerd deze dag ga ik verder met mijn missie om gezond en fit te blijven. Dankjewel.

 9. Hallo Barbara,
  Ik volg je site al een hele tijd. Wat een geweldige
  Recepten. Wat een heerlijke crackers. En dan die
  Amandelzadenrepen. De muffins zijn ook favoriet.
  Heb van alles meegenomen op vakantie.
  Ik vind het zo goed dat de recepten zo makkelijk zijn.
  Helemaal top! Ga zo door!! Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten.
  Nou ja nog meer recepten plaatsen 😉
  Groeten Hester

 10. Barbara, van harte gefeliciteerd.
  Ik geniet onwijs van je heerlijke, gezonde ideeën en recepten
  Ik denk dat je met mij, heel veel mensen een enorm plezier doet met jouw bloc.
  Hoop dat je nog heel lang inspiratie opdoet en kijk altijd uit naar nieuwe recepten.

  Annet

 11. Hoi Barbara,

  Ik volg jouw blog ook met veel plezier. Ontzettend knap hoe je naast je werk en sociale leven de tijd vindt om de blog zo goed up to date te houden. Interessant, inspirerend, persoonlijk en eerlijk. Er schieten me zo 1-2-3 geen verbeterpunten te binnen. Ik zou zeggen, ga zo door! Ik blijf je volgen.

  Gefeliciteerd met 1 jaar BarbaraEet!!!

  Anneke.

 12. Hoi Barbara,

  Je inspireert enorm. Moeten verplicht glutenrvij eten (Coeliakie) en veel andere voedselallergieen en volg al je dingen met veel interesse. Pas sinds een paar maanden bezig met inderdaad echt alles glutenvrij (is een must) en nu langzaam steeds meer gaan lezen over alles biologisch, 100% gifvrij en dat gaan we heel langzaam introduceren in ons gezin en ik hoop dat we op die manier ons allemaal een stuk fijner gaan voelen!

  Enne je recept voor amandelzadenrepen heb ik al onwijs vaak gemaakt, super suc6 bij ons!!

  Groetjes Marjolein

 13. Hi Barbara,

  Door verschillende gezondheidsklachten ben ik in maart van dit jaar begonnen met suikervrij eten. Inmiddels probeer ik ook zo veel mogelijk biologisch en ‘gifvrij’ te eten en drink ik als ontbijt een groene smoothie. Ik voel me er zoveel beter bij! Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik van nagenoeg al mijn klachten af ben. En dat na jarenlang dokters- en ziekenhuisbezoek zonder resultaat.

  Jouw blog is een echte inspiratiebron voor mij. Regelmatig maak ik recepten van jouw blog. Zo maakte ik onder andere al jouw chili con carne, nasi, bananenshake, chocolademousse, havermout, chocolade kokostaart, amandelzadenreep en bietjesspread. Stuk voor stuk een succes, zelfs manlief was enthousiast en dat zegt genoeg!

  Het leuke van je recepten vind ik dat t meer zijn dan alleen recepten. Er staat vaak ook allerlei algemene informatie over gezond eten in waar ik iedere keer weer van leer. De literatuurlijst inspireerde met om het boek de Hormoonfactor en 100% Gifvrij te gaan lezen. Een vriendin die een paar maanden geleden jarig was gaf ik 100% Givrij cadeau, en zij is inmiddels ook helemaal ‘om’! En dat allemaal door jouw blog!

  Daarom wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite neemt om al jouw kennis en ervaringen met ons te delen. Ik hoop dat je hier nog lang mee doorgaat!

  O ja, in je blog vroeg je ook om tips en verbeterpunten. Ik heb er twee waar je misschien je voordeel mee kunt doen:

  – De tekst in de pop up die je op je ‘oude’ site krijgt te zien met daarin de doorverwijzing naar de ‘nieuwe’, is niet volledig te lezen. Ook zou het mooi zijn dat je de pop up kunt aanklikken om zo doorgeleid te worden naar de nieuwe site.

  – Als je in Google zoekt op ‘barbara eet’ komt als eerste je oude site naar boven.

  Groetjes,
  Jolanda

 14. Beste Barbara,

  Ik volg je blog pas sinds kort, maar ben er erg over te spreken. De recepten zij. Goed te volgen en niet onbelangrijk: erg lekker en gezond.
  Bij deze van harte gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan. Nog veel geluk, plezier en inspiratie gewenst, zodat je ons kunt blijven voorzien van leuke info en heerlijke recepten.

  Bedankt!

  Groetjes Linda

 15. Bedankt voor je blog, ik ben altijd erg blij met de recepten en daarnaast is het leuk om je verhalen te lezen. Fijn dat er meer mensen zijn met gelijke ideeën over eten. :))

 16. Hallo,

  Proficiat met deze mijlpaal !
  Ik ben me het laatste half jaar flink aan het verdiepen in gezonde voeding..vandaar ook hier terecht gekomen.

  Leuk om te lezen en handige tips en ideen, dank je wel hiervoor!

  Groeten,
  An

 17. Hallo Barbara,

  Geniet van je Blog en maak ook heel regelmatig je recepten of een variant er op. Ik geef vaak je site door aan mijn patienten (cvbg.nl) en die zijn ook vaak enthousiast. Ik hoop dat je het iets minder druk krijgt en lekker je Blog blijft aanvullen! Gefeliciteerd dat je dit al een jaar doet. petje af!!! (en nu even voor de vakantie ook je schortje af 😉

 18. Ha Barbara,

  gefeliciteerd met je eerste blogjaar. Jouw blog is een inspiratiebron voor mij. Mooie vormgeving en overzichtelijke receptenlijst. Toegevoegde waarde van jouw site is de literatuurlijst.
  Het voelt prettig dat ik niet de enige moeder ben die tussen alle werkzaamheden door probeert goed voor zichzelf te zorgen. Ik ben nog maar een paar maanden bezig met mijn nieuwe eetgewoonten maar merk in mijn omgeving toch wel veel onbegrip. Dan gluren ze weer naar mijn lunch in de bedrijfskantine en krijg ik opmerkingen als: je bent al zo slank, eet toch gewoon een boterham. Zucht! Mijn gezin wacht geduldig af tot deze hype weer voorbij is. En ik denk alleen maar: maar jullie zijn nu al twee weken verkouden en ik was er in twee dagen vanaf!! Barbara, ga zo door en blijf vooral schrijven over hoe jij jouw gezin verleidt om gezond te eten. Fijne vakantie!
  Leontien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here